JUJA maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Dealer worden – JUJA

Het merk JUJA
JUJA is het eerste Nederlandse merk dat er in geslaagd is om hoogwaardige UV-beschermende zwemkleding en accessoires te maken van gerecyclede petflessen. Naast het blokkeren van schadelijke UV-straling waardoor de (kinder)huid wordt beschermd, staat de innovatieve UV-zwemkleding van JUJA voor duurzaamheid.

Een merk met een missie
JUJA is een merk met een missie. JUJA is in 2020 opgericht door Jan Willem van der Sterre uit Rotterdam, en ontstond vanuit zijn persoonlijke verhaal. Hij verloor zijn vader aan huidkanker en dat heeft hem getriggerd om bewustwording te creëren rondom UV-bescherming én verantwoord zongedrag. JUJA wil ervoor zorgen dat alle kinderen goed beschermd kunnen genieten van de zon.

JUJA duurzaam: Message with a bottle
JUJA heeft duurzaamheid bijzonder hoog in het vaandel staan. Niet alleen door het gebruik van gerecyclede petflessen als grondstof voor de UPF50+-zwemkleding maar ook zo goed als alle overige keuzes (bijvoorbeeld  omtrent overig materiaalgebruik, transport en bezorging) zijn in de eerste plaats gemaakt vanuit een duurzaamheidsperspectief. Naast duurzaamheid wordt er ontzettend veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de designs, de prints en de kwaliteit van de stoffen.

De JUJA-collectie
De eerste JUJA-collectie bestaat uit verschillende UV-beschermende items die geschikt zijn voor baby’s en kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar. JUJA richt zich voornamelijk op ouders, verzorgers (‘caretakers’) en grootouders.

Voordelen

JUJA UV-beschermende zwemkleding:

  • Beschermt tegen huidveroudering, verbranding en huidaandoeningen.
  • Houdt 98% van de UV-stralen tegen.
  • Beschermt met factor 50+ waar ‘normale’ kleding maximaal factor 15 biedt.
  • Is geheel ademend, sneldrogend, waterproof en schuurt niet.

Kleren en smeren
Blootstelling aan UVA-straling zorgt voor huidveroudering en UVB-straling zorgt het verbranden van de huid. In tegenstelling tot veel zonnebrandcrèmes beschermt UV-kleding tegen beide vormen van UV-straling. De beste manier om je te wapenen tegen ‘de zon’ is door het dragen van UV-beschermende kleding aangevuld met het smeren van zonnebrandcrème op de onbedekte delen. Kleren en smeren is het devies als het gaat om optimale bescherming tegen UV-straling. Dit devies wordt onderschreven door onder meer KWF Kankerbestrijding, Huidfonds, Stichting Melanoom en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie .

Certificering en ‘approved by’
De stoffen en de materialen hebben de zwaarste testen op UV-gebied doorstaan én de hoogst haalbare certificering van uit Australië (Arpansa) en de Verenigde Staten (Melanoma International Foundation)  ontvangen. De UPF50+ beschermingsfactor blijft volledig intact na zowel veelvuldig dragen als wassen. De materialen zijn circulair geproduceerd en hebben het CE-keurmerk ontvangen.

Join the JUJA family
Heb jij als (online of fysieke) retailer interesse gekregen in JUJA ? Neem dan gerust contact met ons op: info@jujawear.com

Back to top